Du er her: Home Solar Plexus for Skøyte-Norge

Solar Plexus for Skøyte-Norge

Arbeidet med ny skøytehall på Valle Hovin har pågått i flere årtier. Vikigheten av en skøytehall i hovedstaden er udiskutabel. Uansett hvor du bor i Norge er  de som følger skøytesporten fra skjær til skjær enige om at dette er kronen på verket. Intet sted i skøyte-verden har slike tradisjoner som Oslo og tidligere Kristiania. Her ble skøyteporten bygd opp fra Oscar Mathisens tid og her har det vært de store skøytefestene med fullsatte tribuner.

Nå er det atlså klart at byrådet ikke har bevilget penger til bygging av ny skøytehall på Valle. I dag har vi toppløpere i verdensklassen som nylig har gitt som resultater som vi tidlgere bare kunne drømme om!  Så gir byrådet oss den kalddusjen vi ikke hadde fortjent. Har politikerne blitt historieløse??  Men vi skal ikke gi opp kampen for noreges raskeste, vakreste og mest spennende idrett!! 

Søk

Hvem er på nett ?

Vi har 78 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Noe på hjertet

Har du nyheter, ideer, planer eller et arrangement i skøytesportens regi så la oss vite dette snarest på sms 90884438, eiffel@online eller facebook/toindreovevekkmen