Du er her: Home Vel overstått sesong 2018/19. Nå gleder vi oss til 2019/20!

Vel overstått sesong 2018/19. Nå gleder vi oss til 2019/20!

Takk løpere, støtteapparat og en entusiastisk publikum enten fra sofaen eller på skøytebanen for et godt 2018/19!  Kanskje noe skuffende i forhold til kanonsesongen/OL-sesongen men alt går i bølgedaler men det viktigste er å kunne erkjenne at norsk skøyteport ikke har vært så sterk på lang tid. Våre forgrunnsfigurer Sverre Lunde Pedersen med VM på 5000m og en litt variabel toppsprinter Håvard Holmefjord Lorentsen går videre og bærer fanen for norsk skøytesport.

Unge og fremadstormende Alan Dahl Johansson fikk ikke vist sitt aller beste grunnet bl.a sykdom men han kvesser sine skøyter for ny kamp på isparketten! Hans talent og pågangsmot vil føre han til topps!  Ragne Wiklund er et spennende idrettstalent og er allerede i internasjonal klasse og vi er spent på fortesttelsen.  Det glade budskap er at også Ida Njåtun går på ny sesong og vi håper hun lykkes bedre siden vi vet hvilken kapasitet damen har!  Sjekk 2015 sesongen! Ida er viktig for kontinuteten i laget!  Hvor og hva Hege Bøkko tenker om neste sesong får vi sikkert vite etter hvert! Det gror bra i juniorrekkene og ingenting er bedre enn det siden dette er fremtiden! Hallgeir Engebråten og Ane Bye Farstad er navn å nevne.  

Hvem er den nye generalsekretæren Håkon Dahl? Vil han bidra til å sette norsk skøytesport i høyere opp i setet vedr. mediadekkning og sponsorinntekter?  Vi er spente på fortsettelsen!  Men norsk skøyteport er på rett vei!! 

Søk

Hvem er på nett ?

Vi har 10 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Noe på hjertet

Har du nyheter, ideer, planer eller et arrangement i skøytesportens regi så la oss vite dette snarest på sms 90884438, eiffel@online eller facebook/toindreovevekkmen