Du er her: Home Skøytesportens nye superstjerne

Skøytesportens nye superstjerne

Håvard Holmefjord Lorentzen har alltid vært en mann uten de store ord men han er en idrettsmann med store handlinger. Vi som har fulgt han jevnlig i flere år visste at han jobbet hardt og målbevisst for å bli best. Resultatene har vist en stadig stigende kurve og og med sølv i fjorårets sprint-VM forstod skøytesportens tilhengere at vi hadde fått en utøver som kunne gå helt til topps! Det var bare snakk om anledningen og med OL2018 lå veien åpen for Fana-løperen.

Fra hjemmebanen Slåtthaug kunstisbane, stadig hjemsøkt av bergens vær med regn, vind fra bris til kuling, værskifte på sekunder har herdet bergenseren til å bli en fighter av rang. Sammen med egenskaper som sterk vilje, stort talent og målrettet satsing og gode trenere og ledere har Fana/Bergen/norge fått en skøyteløper på høyeste internasjonale hylle. Sammen med sine skøytevenner Sverre Lunde Pedersen, Sindre Henriksen og et fantastisk skøytemiljø  har de skapt et unikt skøytelag som for alltid har satt Bergen og Hordaland på skøytekartet.  

Med sitt OL-gull på 500m, OL-sølv på 1000m og Norges første Sprint-VM på 37 år har Lorry(HHL) innledet en ny skøytetid i Norge som kan føre den tradisjonsrike nasjonalsporten tilbake mot gamle høyder tilpasset dagens samfunn!

Håvard en en lun, sympatisk og hyggelig fyr med glimt i øyet og krutt i hodet og kropp. Ikke tilfeldig at han digger Guns and Roses!! 

Gratulerer Håvard, Fana IF og skøyte-Norge!  

Jan-Christian

 

Søk

Hvem er på nett ?

Vi har 75 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Noe på hjertet

Har du nyheter, ideer, planer eller et arrangement i skøytesportens regi så la oss vite dette snarest på sms 90884438, eiffel@online eller facebook/toindreovevekkmen