Du er her: Home

Toindreogvekkmen uke 9-17

*

Click to download in MP3 format (42.54MB)
*

Info om VM i Vikingkingskipet og ikke minst intervjuet med Knut Kuppern Johannessen og Bob De Jong fra Grand Hotel. 

Møte mellom to langdistansekonger

43 år skiller mellom Knut Kuppern Johannessen og Bob De Jong men de hadde mye å snakke om fra historiske tiere!   Bob de Jong og Kuppern har begge tatt gull, sølv og bronse på den olympiske distansen.

Her på Grand Hotel under markeringen av 11 byersløpet som startet på Valle Hovin lørdag 25 feb.

  

NRK-Sportens Knoll og Tott

10.000 m kan ble en langtekkelig forestilling hvor hver enkelt kjemper mot seg selv på en helt annen del av banen selv i et VM enkeltdistanser.  Men heldigvis har vi løpere som Bergsma og Kramer som gjør siste del til en festforestilling. Men da må de to sistnevnte være tilstede.   

Håvards beste i Berlin!

En fantastisk WC for Håvard Holmefjord Lorentsen i Berlin med 2 og 3 plass på 1000m. Fana-løperen nærmer seg toppen av pallen og snart er det VM Sprint i Calgary!  Bra 1000m av Hege Bøkko på 1.16.53. Ida ser ut tl å være på gang med en god 3000m på 4.10. Mest skuffende i rob. med WC var at NRK ikke nevnte Håvards prestasjoner med et ord i sportsrevyen. Men sendingen  forøvrig var bra.  

Toindreogvekkmen uke 4-17

*

Click to download in MP3 format (45.83MB)
*

Gjest: hurtigløpskoordinator Svenn Erik ødegaard

toindreogvekkmen uke 3-17

*

Click to download in MP3 format (45.4MB)

Gjest: Generalsekretær i skøyteforbundet Halvor Lauvstad. Musikk fra bl.a Hilde Louise Asbjørnsen.

NM sprint 2017 Vikingskipet -Hamar

 

NM Sprint 2017 viste at norsk skøytesprint har tatt et nytt steg i riktig retning. Ut av skyggen som allround har skapt i mange år. Espen Arnes Hvammen har lenge vært i teten internasjonalt og ser ut til å komme tilbake. Årets suverene sprintmester med seier på alle 4 distansene, Håvard Holmefjord Lorentsen, har lenge vist hvilket kjempetalent han er og er i dag i tetsjiktet blant verden beste sprintere!  Årets kvinnelige sprintnorgesmester Hege Bøkko gjør stadig fremskritt og vi tipper at norgesrekorden på 500m tilhørende Edel Therese Høiseth vil ryke under VM i Calgary! Martine Ripsrud gjør stadig fremskritt og Ellen Bjertnes følger like bak. Det er utrolog viktig at vi har et team og aldri har vi hatt et sterkere sprintlag. Sprint er tøft, coolt og raskt med små marginer! Dette vil tenne ungdommen!  Vi skal heller ikke glemme juniorene med Odin Bye Farstad(norgesmester) Allan Dahl Johansen og Marius Bratli som gjorde gode prestasjoner!  Viktig også at jentene er med! Synd ikke det var streaming fra NM og jeg håper det blir orden på i tiden fremover! Markedsføringen er det noe som heter iflg Kuppern!  Vi gir oss ikke!

    

Underkategorier

Søk

Hvem er på nett ?

Vi har 3 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Noe på hjertet

Har du nyheter, ideer, planer eller et arrangement i skøytesportens regi så la oss vite dette snarest på sms 90884438, eiffel@online eller facebook/toindreovevekkmen